Doe mee!

Waarom meedoen?

Op 9 september 2023 beklimmen de deelnemers van Ventoux3 1, 2, 3 of 4 keer de Mont Ventoux. De drie verschillende klimmen zijn respectievelijk 21 km, 21 km en 26 km lang en totaal ruim 4500 hoogtemeters. De uitdaging is dus enorm!

Ventoux3 2023

9 september 2023

Ventoux3 is de perfecte combinatie van de mooiste berg, de fysieke uitdaging en het belangrijk doel: meer hersentumoronderzoek.

Iedere deelnemer haalt minimaal € 750,- sponsorgeld op, dit bedrag gaat voor 100% naar Hersentumorfonds. In de afgelopen jaren haalden deelnemers gemiddeld 2 keer zo veel op. Super!

Het inschrijfgeld bedraagt € 85,- per deelnemer. Hiervan organiseren we het evenement. Je krijgt hiervoor het unieke Ventoux3 shirt en op en top verzorging op de route!

Ja, ik doe mee!

Het inschrijfgeld bedraagt € 85,-. Hiervoor krijg je:

Het unieke 
Ventoux3 shirt
Op en top verzorging
op de route!
Ondersteuning door
enthousiaste vrijwilligers
Een onvergetelijke dag
op de Mont Ventoux

Ventoux3

  • Beklim 1, 2, 3 of 4 keer de Mont Ventoux
  • Op 9 september 2023
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 85,-
  • Incl. uniek Ventoux3 shirt en...
  •         een op-en-top verzorging op de route!
  • Haal minimaal € 750,- op voor onderzoek
Doe mee!

Waarom Ventoux3

Elke week krijgen zo’n 28 mensen in Nederland de diagnose “primaire hersentumor”. Elke week sterven er ook 28 mensen aan een hersentumor, omdat hersentumoren nog ongeneeslijk zijn. Samen fietsen en lopen we voor onderzoek naar hersentumoren gefinancierd door Hersentumorfonds.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen