Meedoen?
Klik hier

Waarom meedoen?

Op 9 september 2022 beklimmen de deelnemers van Ventoux3 1, 2 of 3 keer de Mont Ventoux (extreem sportievelingen mogen maximaal 4 keer). De drie verschillende klimmen zijn 21, 21 en 26 km lang en totaal ruim 4500 hoogtemeters. De uitdaging is dus enorm!

Ventoux3 2022

9 september 2022

Ventoux3 is de perfecte combinatie van de mooiste berg, de fysieke uitdaging en het belangrijk doel: meer hersentumoronderzoek.

Iedere deelnemer haalt minimaal € 750,- sponsorgeld op, dit bedrag gaat voor 100% naar Hersentumorfonds. In de afgelopen jaren haalden deelnemers gemiddeld 2 keer zo veel op. Super!

Het inschrijfgeld bedraagt € 80,- per deelnemer. Hiervan organiseren we het evenement. Je krijgt hiervoor het Ventoux3-shirt en verzorging op de route!

Ja, ik doe mee


Het inschrijfgeld bedraagt € 80,- hiervoor krijg jij:

Het unieke Ventoux3-shirt

Verzorgingposten op de route

Ondersteuning door vrijwilligers

Een topdag op de Ventoux

Ventoux3

  • Beklim 1, 2, 3 of 4 keer de Mont Ventoux
  • Op 9 september 2022
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 80,-
  • Incl. uniek Ventoux3 wielershirt
  • Zamel minimaal € 750,- in voor onderzoek
Doe mee! Geen fiets?

Beklim de Mont Ventoux
lopend of per step

Ventoux3 is begonnen als fietsevenement. De fiets is voor Ventoux3-deelnemers nog altijd de meest populaire manier om de Ventoux te beklimmen. Toch zijn er jaarlijks veel sportieve mensen die de tocht vanuit Bedoin per step of lopend volbrengen !

Belangrijk

Wandelaars en steppers starten gelijk na de fietsers. Als wandelaar of stepper doe je 1 klim, die vanuit Bedoin. Het is verboden om vanaf de top weer te dalen.

Waarom Ventoux3

Elke week krijgen zo’n 28 mensen in Nederland de diagnose “primaire hersentumor”. Elke week sterven er ook 28 mensen aan een hersentumor, omdat hersentumoren nog ongeneeslijk zijn. Samen fietsen en lopen we voor onderzoek naar hersentumoren gefinancierd door Hersentumorfonds.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen