Meedoen?
Klik hier

Vacature – bestuurslid en mede-aanjager Ventoux3

Vacature – bestuurslid en mede-aanjager Ventoux3

Over Ventoux3
Het evenement Ventoux3 vindt sinds 2012 elk jaar in september plaats. Het is een geweldig positief evenement, waarbij deelnemers (fietsers en lopers) de Mont Ventoux 1, 2 of 3 keer beklimmen. Ons evenement zamelt geld in voor hersentumoronderzoek. Alle opbrengsten gaan naar het Hersentumorfonds en worden besteed aan veelbelovende onderzoeken. Hersentumoren zijn nu nog ongeneeslijk. Daar willen wij verandering in brengen!

Tijdens Ventoux3 zetten meer dan 30 vrijwilligers en gemiddeld 150 deelnemers zich in voor het evenement. Het bestuur van Ventoux3 bestaat uit 4 bestuursleden die zich vrijwillig inzetten voor de organisatie (link naar website).

Ons doel
Ventoux3 heeft in 10 jaar meer dan €2.500.000 ingezameld. Het aantal deelnemers is al jaren constant, zo rond de 150. In het topjaar waren dat er 330. We willen graag de volgende stap maken en een evenement worden waar jaarlijks 300 deelnemers of meer aan deelnemen en waar jaarlijks meer dan €500.000 wordt ingezameld. Mét behoud van de sfeer en de persoonlijke betrokkenheid waar ons evenement om bekend staat.

Hoewel het evenement zelf staat en we ons willen blijven ontwikkelen, ligt de grootste uitdaging in het werven van meer deelnemers en het gezamenlijk realiseren van een hogere opbrengst. Om die reden willen we het bestuur uitbreiden met de persoon die een belangrijke bijdrage kan leveren bij het realiseren van dat doel.

Wie zoeken iemand die:
* Energiek, vasthoudend en gedreven is
* Ervaring heeft met het professionaliseren van een organisatie. Dat mag ervaring
met een sportevenement zijn, maar kan ook in een andere context
* Je hebt ervaring met marketing en social media
* Je krijgt andere mensen makkelijk mee en durft, ook in onze organisatie, het voortouw te nemen.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je bijdragen aan ons mooie en belangrijke goede doel? Laat het ons voor 2 maart weten en stuur een e-mail naar info@ventoux3.org
02-02-2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen