Meedoen?
Klik hier

Nieuw jaar, nieuwe site

Met de lancering van onze nieuwe site is de inschrijving voor Ventoux3 2019 geopend!

Het was tijd voor een nieuwe website. Naast dat deze site ons gaat helpen nog meer nieuwe deelnemers te bereiken om mee te doen met Ventoux3, is met name ook de ervaring van onze donateurs, deelnemers én die van onszelf reden geweest voor een overstap.

Donateurs

Op onze website gebeurde het zeer regelmatig (ruim een op de vijf donaties ging in 2 of meer pogingen) dat betalingen niet goed doorkwamen. Gelukkig waren bijna alle donateurs volhardend en probeerden ze het opnieuw. Echter, dat, en het feit dat de teller niet altijd gelijk omhoog sprong, is niet professioneel. Hoewel het geld dan wel bij Ventoux3 terecht kwam bleef een donateur soms met vragen achter. Daarvan getuigde ook onze mailbox.
Verdere verbetering: over een aantal weken voegen we ook Paypal toe bij de betaalmogelijkheden.

> Ons doel: geen donateurs die afhaken, deelnemers en Ventoux3 krijgen over dit onderwerp geen vragen meer!

Deelnemers

Het deelnemeroverzicht op onze vorige site kon beter. Oordeel zelf, maar wij vinden de nieuwe look en feel heel erg mooi geworden!
Ook hebben we de site uitgebreid met meer informatie, kunnen we hem zelf makkelijker up to date houden en kunnen we makkelijker nieuwsitems toevoegen. Dat gaan we ook doen!

Ventoux3

In de oude situatie kostte het ons elke dag enkele uren om betalingen uit te zoeken, en om gerelateerde vragen te beantwoorden. Ook het opstellen van nieuwsbrieven was een flinke klus.

De juiste partner

Ventoux3 heeft in One Community de juiste partner gevonden om de volgende stappen in onze ontwikkeling mee door te maken. One Community is bewezen succesvol met de sites voor (onder veel meer!) Giro di Kika en Tour for Life!

Kosten

De kosten voor onze website zullen duidelijk toenemen ten opzichte van 2018. We zijn er echter van overtuigd dat onze nieuwe site zich terug zal betalen. Hoe? Door meer geinteresseerden ook daadwerkelijk deelnemer te laten worden. Door een betere communicatie met en ervaring door deelnemers. En door een topervaring voor donateurs.

Feedback

Heb jij vragen of opmerkingen over onze nieuwe site? Laat het ons alsjeblieft weten op info@ventoux3.org. Samen willen we deze site tot de best mogelijke ervaring voor alle bezoekers maken!

03-01-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen