Doe mee!

Het Hersentumorfonds  

Het Hersentumorfonds is sinds 2016 de begunstigde van Ventoux3; onze sponsoropbrengsten gaan voor 100% naar deze stichting.

Het Hersentumorfonds besteedt de sponsoropbrengsten aan onderzoek, waarbij het zich richt op toepassing van immunotherapie van primaire hersentumoren en het doorgronden van de samenstelling van tumoren en hun micro-omgeving.

Hoewel er een zeer sterke band bestaat tussen beide stichtingen opereert het Hersentumorfonds volledig onafhankelijk met een eigen bestuur, Raad van Advies en Raad van Toezicht.

De afgelopen vijf jaar heeft het Hersentumorfonds in totaal zes onderzoeken kunnen ondersteunen voor een totaalbedrag van € 950.000,-.

Op de website van het Hersentumorfonds staat meer informatie over deze onderzoeken en de manier waarop onderzoeksvoorstellen in aanmerking kunnen komen voor funding.

Wij zijn ervan overtuigd dat we - dankzij de samenwerking tussen Ventoux3 en Hersentumorfonds - de genezing van primaire hersentumoren dichterbij kunnen brengen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen